Viaport Marina’da geçtiğimiz günlerde kurum için bir pozisyon değişikliği oldu ve marina teknik müdürü olarak göre yapan Süleyman Ercan, marina müdürlüğüne atandı.
Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaat ve Makineleri Mühendisliği bölümü mezunu olan Ercan daha önce D-Marin’de 10 yıl tersane süpervizörü olarak görev almış. Linkedin profiline göre Travellift kullanıcı belgesine de sahip olan Süleyman Ercan’ın bu bilgisinin bir marina için çok artı bir özellik olduğunu düşünüyoruz.
Özellikle marinalarda travellift kullanmak bir sanattır, taşıdıkları ağırlığın maddi değeri düşünüldüğünde… (Travellift üzerine bir yazı çok yakında gelecek) Bunun önemini ve hassasiyetini bilen teknik alt yapıdan gelen bir yönetici marina için avantajlıdır.
Bir Cevap Yazın