Site icon Marina Kedisi

Mysland teknesi Dünya yolculuğuna Çeşme Marina’dan başlıyor

Mysland teknesi, 1 yıllık uğraşlarının ardından, Dünya turu için hazırlıklarını tamamladı. Cuma sabah erken saatlerde Çeşme’den ayrılan olan Mysland teknesi ve ekibi, turlarına ufak bir ekleme yaparak ilk ayı Karadeniz’de geçirmeye kadar verdi. Bu sıra dışı turun ardından Yunanistan’dan batıya doğru yelken açacaklar. Karayip’lerde yapacakları seyirlerle beraber yolculuğun ilk etabında yaklaşık 10.000 deniz milini bir yıl sürede kat edecekler.

Mysland kaptanı Cem AKDENİZ, “Kasım sonunda yapacağımız Kanarya Adaları’ndan Karayip’e geçişi sırasında katılmak üzere ARC Rallisine (Atlantic Rally for Cruisers) de kayıt yaptırdık ve şuan bekleme listesindeyiz. Çeşitli boyut ve türden yüzlerce yelkenlinin katıldığı bu rallide yer almak bizim için yolculuğumuzun hem daha eğlenceli hem de daha güvenli geçmesini sağlayacağını düşünüyoruz.” dedi.

Yolculuk ayrıntılarını Cem AKDENİZ’in facebook hesabından (https://www.facebook.com/cem.akdeniz.77) ve Çeşme Marina instagram ve facebook hesaplarından takip edebilirsiniz.

Exit mobile version