Site icon Marina Kedisi

En büyük balığı yakalayana Teos’tan yıllık yüzde elli indirim

21-24 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek Tuna Masters Teos organizasyona hem ev sahipliği yapan hem de sponsor olan Teos Marina, en büyük balığı yakalan ve en fazla balık yakalayan tekne sahibine 1 yıl %50 indirimli bağlama hediye edecek.

En büyük balık ve en çok balığı yakalayanlara toplam 30 bin TL para ödülü de verilecek.

Organizasyonun sponsorlarından “Obelix Charters” firması, 4 kişiye 3 günlük Günay Afrika Cape Town’da offshore fishing gezisi, “Meridian Adventure’s Dive” firması ise Endonezya Raja Ambat’ta bulunan Meridian Adventure Marina Club & Resort in Waisai’de 4 kişiye 4 günlük dalış gezisi hediye edecek.

Turnuvaya katılan ünlü isimlerden bazıları

Televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Alp Kırşan, Bodrum ve Dominik Cumhuriyeti’nin ardından bu kez Sığacık’ta balık avlayacak.

İş dünyasından Mahmut Özgener ve oğulları, Erkut Soyak, Gökhan Çarmıklı, Can Özer, Sinan Kosif, Cefi Kamhi gibi ünlü isimler tekneleriyle Tuna Masters Teos’ta balık avına çıkacak.

Turnuva programına göre, 21-22 Eylül’de tekneler Teos Marina’ya yerleşecek. 23-24 Eylül’de sabah saat 7.00’de balıkçılar denize açılacak. Saat 16.00’da oltalar sudan çıkarılacak. Saat 17.00’de tutulan balıklar tartılacak. Saat 18.00’de hakem kararları açıklanacak. 24 Eylül saat 19.30’da ödül töreni ve kutlama yemeği yapılacak.

Exit mobile version