Site icon Marina Kedisi

DTB Genel Sekreterinden yaşanan felakete ilişkin açıklama

Deniz Turizmi Birliği Derneği Genel Sekreteri İzzet Uğurlu’nun İzmir’de ve Teos Marina’da yaşanan felakete ilişkin açıklaması;

Öncelikle İzmir’de 30.10.2020 Cuma günü meydana gelen depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza, Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Gerek Ankara’da kamu kurumlarından Sahil Güvenlik Komutanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, Turizm Bakanlığı olsun gerekse Deniz Turizmi sektör üyelerimiz olsun derneğimizin de gösterdiği canhıraş çabalarla oluşturduğu duyarlılık ve farkındalık ile bir kamu-özel sektör dayanışma örneği sergilenmiştir.

Burada göz yaşartan en güzel yön; Marmaris’ten, Bodrum’dan, Didim, İzmir, Ayvalık ve diğer marinalardan ivedi olarak, ihtiyaç duyulabilecek tüm teçhizatlı ekip ve ekipman ile karadan ve denizden Sığacık’a, Teos Marina’ya, Faruk Günlü’ye koşulmuş, dümen tutulmuş olmasıdır.

Acı  ve zor günlerde sergilenen birlik ve beraberlik içinde hareket eden tüm marina işletmecisi, müdürü, çalışanları ve Teos Marina’ya yardıma koşan marinaların acil müdahale ekiplerine teşekkürlerimizi ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Çok geçmiş olsun.

İzzet UĞURLU
DTB Genel Sekreteri

Exit mobile version