Site icon Marina Kedisi

Çeşme Marina’da gerçekleşen“Sutopu Festivali Kupa Töreni”

İzmir Esti Sutopu Kulübü tarafından gerçekleştirilen sutopu festivali, Çeşme Marina ev sahipliğinde ikinci günün sonunda yapılan kupa töreni ile sona erdi.

Türkiye’de ilk kez Çeşme Marina’da denizde kurulan sahada yapılan maçlar, Çeşme Marina’ya gelen misafirler tarafından ilgi ile izlendi. Festivale katılan sporcuların centilmenliği, izleyiciler tarafından alkışlandı.

Sutopu Festivali’nin ilk gününde 6 maç oynandı. Sabah 10’da İstanbul-Bursa maçı ile başlayan festival Bursa-Ankara maçı ile devam etti. Master takımlarının yanı sıra festivalde U13 takımları da maç yaptı.Festivalin son gününde oynana 2 maç sonunda kupa töreni gerçekleştirildi. Kupa töreninde turnuvaya giren her takıma bir hatıra kupası verildi.2 gün boyunca Çeşme Marina’da kulaç atan sporcular, festivalden çok memnun kaldıklarını, her sene Çeşme Marina’da yapılması için başvuracaklarını ileteceklerini bildirdiler.

Festivali gerçekleştiren ESTİ Sutopu Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve sporcu Boğaç ALPUĞAN; “Bu sene İzmir’in öncülük yaptığı master festivalinin ilk ayağını Çeşme Marina’da düzenliyoruz. “Havuzunuz yoksa marinanız var” diyerek Çeşme Marina’nın bize destek vermesi ile gerçekleştirdik. Gelecek sene uluslararası yapmak niyetiyle.” dedi.

Exit mobile version