Site icon Marina Kedisi

Bilgin Özkaynak vefat etti

Türk marina sektörünün duayenlerinden, Bilgin Özkaynak vefat etti. Marmaris Yat Marina’nın kurucusu ve sahibi olan Özkaynak bir süredir tedavisi süren hastalığına yenik düşerek aramızdan ayrıldı. Nur içinde yatmasını diliyoruz ve tüm sevenlerine de sabır dileklerimizi iletiyoruz.

Bilgin Özkaynak, 3 Ocak Pazar , İstanbul İçerenköy’deki aile kabristanında sevenleri ile son yolculuğuna uğurlandı.

Oldukça özgün bir insan olan Bilgin Özkaynak, filmlere konu olacak türden bir hayat yaşadı. Göcek Tünelinin mütehatliğini yaptı. İstanbul’da Mavi Marmara’nın başkanlığını yürüttü, halen orda işleyen gemileri var.

İzmir askeri casusluk davasından 26 ay cezaevinde kaldı ve sonra beraat edip 13 milyon 250 bin liralık maddi ve manevi tazminat istemiyle dava açtı.

Marmaris Yat Marin radyosunun şarkılarını seçerken çok özen gösterdiği, hatta şöyle dediği biliniyor; “Hava güzel, nefis bir koydasın ne dinlemek istersin?”

Bir de hakikaten görülmeye değer bir marina kütüphanesi kurdurtması da özel bir insan olduğunun göstergesi. Çevresi tarafından oldukça yardım sever olarak görülen Bilgin Özkaynak bu dünyadan bir rüzgar gibi geçti diyebiliriz…

Marinakedisi’nin notu: ( Marmaris Yat Marin Radyosu üzerine radyo tanımayız. Böyle bir radyo kurduğu için Bilgin Özkaynak’a ayrıca teşekkürler.)

Gelişmelerden haberdar olmak için E- bültene kayıt olun

Exit mobile version