Site icon Marina Kedisi

σκάφη προς πώληση

docked watercrafts at a marina

Photo by Maria Vlg on Pexels.com

Σκάφη προς πώληση


Εάν ψάχνετε για σκάφη προς πώληση στην Ελλάδα, υπάρχουν ορισμένοι ιστότοποι που μπορούν να σας βοηθήσουν αρκετά.

Καταρχάς, οι τοπικοί ιστότοποι:
Το car.gr είναι μια τοπική πηγή για σκάφη προς πώληση στην Ελλάδα
Το xe.gr είναι επίσης μια τοπική πηγή για την πώληση σκαφών στη χώρα.
Μετά από αυτούς τους τοπικούς ιστότοπους πώλησης σκαφών, υπάρχουν κάποιοι διεθνείς ιστότοποι που είναι καλοί για την αναζήτηση σκαφών.
Το www.yachtall.com είναι ένας από τους διεθνείς ιστότοπους πώλησης σκαφών.

Μηχανοκίνητα σκάφη προς πώληση στην Ελλάδα

https://www.yachtall.com/en/boats/motor-yachts/greece

Μεγάλα σκάφη προς πώληση στην Ελλάδα

https://www.yachtall.com/en/boats/mega-yachts-motor/greece

Μοτοκαταμαράν προς πώληση

https://www.yachtall.com/en/boats/motor-catamarans/greece

Μικρά σκάφη προς πώληση

https://www.yachtall.com/en/boats/greece?lngf=4&lngt=9

sboat

Sun Odyssey 36i

yelkenli tekne, 30 BG (22 kW), dizel
2008
10,94 x 3,59 x 2,10 m
€ 57.000 € 55.000
Yunanistan

Dehler 41 DS

yelkenli tekne, Yanmar, 38 BG (28 kW)
1996
12,50 x 3,96 m
€ 69.000
Yunanistan

Moody 38

yelkenli tekne, Yanmar 50HP, 50 BG
1995
11,70 x 3,86 x 1,60 m
€ 80.000 € 79.000
Yunanistan

Steel Hull, 2021 Gulet, 5 CABI

yelkenli tekne, 2x Iveco, 280 BG
2021
24 m
€ 650.000
Türkiye
x
OK
 
 

Επίσης, μπορείτε να βρείτε σκάφη προς πώληση κοντά στην Ελλάδα, όπως τα σκάφη προς πώληση στην Τουρκία και τα σκάφη προς πώληση στην Κροατία είναι καλές επιλογές. Ειδικά κάποια μέρη της Ελλάδας είναι πολύ κοντά στην Τουρκία, οπότε αν βρείτε σκάφη αναψυχής προς πώληση στην Τουρκία, η μεταφορά δεν θα είναι θέμα.

Σκάφη προς πώληση στην Τουρκία

Σκάφη προς πώληση στην Τουρκία κοντά στα ελληνικά νησιά

Σκάφη προς πώληση στην Κροατία

Εάν προτιμάτε τους μεσίτες σκαφών να βρουν για εσάς σκάφη προς πώληση, αυτοί είναι μερικοί από τους αξιόπιστους μεσίτες σκαφών στην Ελλάδα:

https://www.yachtall.com/en/boats/selling/melitas-marine

https://www.yachtall.com/en/boats/selling/seafarer-sailing

https://www.yachtall.com/en/boats/selling/alvea-yachts

https://www.yachtall.com/en/boats/selling/yd-yachts

https://www.yachtall.com/en/boats/selling/dm-yachts

https://www.yachtall.com/en/boats/selling/marine-deals

Ορισμένοι προτιμούν να νοικιάσουν ένα σκάφος πριν το αγοράσουν. Είναι μια καλή επιλογή αν αγοράζετε το πρώτο σας σκάφος. Η Ελλάδα είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για ενοικίαση σκάφους.

Η Ελλάδα είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους λάτρεις της θαλάσσιας διασκέδασης και τους εραστές της ιστιοπλοΐας. Με τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και του Ιονίου και τις πανέμορφες παραλίες της, η Ελλάδα είναι ένας ιδανικός προορισμός για να νοικιάσετε ένα σκάφος και να ανακαλύψετε τις υπέροχες θαλάσσιες περιοχές της.

Η ενοικίαση σκάφους στην Ελλάδα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν τις ωραιότερες παραλίες και τις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες της χώρας. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία σκαφών, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα μικρό ιστιοφόρο για μια ρομαντική διαδρομή, ή ένα πολυτελές κινητήριο σκάφος για μια πολυτελή θαλάσσια διακοπή με την οικογένεια και τους φίλους σας.

βρείτε σκάφη αναψυχής προς ενοικίαση στην Ελλάδα

cboat

Gulet

Türkiye, Ege
2023
24 x 7,20 x 2,40 m
yelkenli tekne
Kabin: 5
itibaren € 1.925 Tekne/gün

Bavaria C45 Style

Türkiye, Ege
2023
14,43 x 4,49 x 2,20 m
yelkenli tekne
Kabin: 3
itibaren € 3.590 Tekne/hafta
indirim mümkün

Delux Gulet with 4 Cabins

Türkiye, Ege
2018
21 x 6,50 m
yelkenli tekne
Kabin: 5
itibaren € 900 Tekne/gün

Hanse 418

Yunanistan, Ege
2019
11,99 x 4,17 x 2,10 m
yelkenli tekne
Kabin: 3
itibaren € 1.950 Tekne/hafta
indirim mümkün

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να βρείτε σκάφη προς πώληση, συμπεριλαμβανομένων:


Σύμβουλοι Σκαφών: Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο σκαφών για να σας βοηθήσει να βρείτε ένα σκάφος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Διαθέτουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία σκαφών προς πώληση και μπορούν να σας παρέχουν πολύτιμες συμβουλές και καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς.

Διαδικτυακές Αγγελίες: Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες όπου μπορείτε να αναζητήσετε σκάφη προς πώληση. Μερικές δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν το YachtWorld, το BoatTrader και το Boats.com. Αυτές οι ιστοσελίδες σάς επιτρέπουν να φιλτράρετε την αναζήτησή σας βάσει κριτηρίων, όπως μέγεθος, τιμή και τοποθεσία.

Εκτυπώσιμες Αγγελίες: Πολλά περιοδικά σκαφών προσφέρουν κατηγοριοποιημένες αγγελίες σκαφών προς πώληση. Παραδείγματα περιλαμβάνουν τα Yachting Magazine, Power & Motoryacht και Boat International.
Έκθεση Σκαφών: Η συμμετοχή σε μια έκθεση σκαφών είναι άλλος ένας τρόπος για να δείτε σκάφη προς πώληση από κοντά. Συχνά μπορείτε να συναντηθείτε με μεσίτες και κατασκευαστές σκαφών και να έχετε μια πρώτη ματιά στα διαθέσιμα σκάφη.

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να νοικιάσετε ένα γιοτ στην Ελλάδα?

Η καλύτερη εποχή για να νοικιάσετε ένα γιοτ στην Ελλάδα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τύπος του γιοτ, η ζήτηση στην αγορά και οι τιμές. Γενικά, η καλύτερη εποχή για να νοικιάσετε ένα γιοτ είναι κατά τη διάρκεια της απασχόλησης και κυρίως του καλοκαιριού.

Οι περισσότεροι επισκέπτες προτιμούν να νοικιάζουν γιοτ κατά τη διάρκεια των μηνών Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου, όταν ο καιρός είναι ζεστός και η θάλασσα είναι ιδανική για κολύμβηση και άλλα υδάτινα σπορ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ζήτησης για γιοτ και, ως εκ τούτου, τις υψηλότερες τιμές.

Ωστόσο, αν δεν σας πειράζει να νοικιάσετε ένα γιοτ κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, τότε μπορεί να βρείτε πιο οικονομικές τιμές. Το καλοκαίρι είναι επίσης η πιο απασχολημένη εποχή για τα λιμάνια, καθώς οι τουρίστες και οι ναυτιλιακές εταιρείες ανταγωνίζονται για τη χρήση των υπηρεσιών τους.

Photo by Pixabay on Pexels.com

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε ένα γιοτ

Η καλύτερη στιγμή για την αγορά ενός σκάφους εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τύπος του σκάφους, η ζήτηση στην αγορά και τα κίνητρα του πωλητή. Σε γενικές γραμμές, η καλύτερη στιγμή για την αγορά ενός σκάφους αναψυχής είναι κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής ή όταν η ζήτηση στην αγορά είναι χαμηλή.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να αγοράσετε ένα ιστιοφόρο, μπορεί να βρείτε καλύτερες προσφορές κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν τα σκάφη τους. Ομοίως, αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα μηχανοκίνητο σκάφος αναψυχής, μπορεί να βρείτε καλύτερες προσφορές κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν οι άνθρωποι δεν σκέφτονται να αγοράσουν σκάφη.

Είναι επίσης σημαντικό να εξετάσετε τα κίνητρα του πωλητή. Εάν ο πωλητής έχει μεγάλο κίνητρο να πουλήσει, μπορεί να είστε σε θέση να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη τιμή ανεξάρτητα από την εποχή του έτους. Ωστόσο, αν ο πωλητής δεν βιάζεται να πουλήσει, ίσως χρειαστεί να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες της αγοράς για να πετύχετε μια καλή συμφωνία.

Τα ακόλουθα είναι μερικά από τα ιστότοπους πώλησης σκαφών:

YachtWorld (https://www.yachtworld.com/)
Yachtall (https://www.yachtall.com/)
BoatTrader (https://www.boattrader.com/)
Boats.com (https://www.boats.com/)

Exit mobile version